Добре Дошли

КАКВО Е TRX ФИТНЕС?Имаме удоволствието да Ви представим най- новия и популярен, фитнес тренажор и компактна система- TRX Suspension Training.

Известният метод за физическа подготовка на морските пехотинци е вече в България

TRX, англ.- Total Resistance Exercise /бг.превод-Общи упражнения със съпротива / е лесен за транспортиране, защото тежи само килограм и половина. Когато го притежавате, имате цяла фитнес зала в една луксозна чанта.


История на продукта:
     TRX е „роден” в армията и по-специално в редиците на елитните, морски пехотинци /Морски Тюлени- Navy Seals/ на САЩ. С него, бойците поддържат и до днес формата си, на места, където не е възможно да има фитнес зали- в пустинята, на учебни занятия сред природата, както и по време на военни операции.
     Истинската популярност продуктът добива след патентоването му от Ранди Стрейт- бивш морски тюлен и настоящ основател и собственик на компанията FitnessAnywhere.
Той и екипът от професионални инструктори по TRX FitnessSystem разработват уникални програми и методи за тренировки- за мъже и жени, за професионални спортисти и аматьори. Механиката на движенията при физическо съпротивление, ниския коефициент на използване на кинетичната енергия и атрактивността на тренажора, гарантират за качествени резултати на трениращите с TRX

     Налице е една ефективна, революционна и забавна Система за Компактен Фитнес, която всекидневно печели все повече и повече последователи в целия свят!!!!!!

Полезна информация:
    TRX  е безопасен за здравето на хората, защото е създаден от здрави найлонови стремена /ленти/, удобни ръкохватки и метален карабинер за окачване. TRX е тестван от редица авторитетни институции за безопасност и качество, доказал е своята сигурност и надеждност. Издържа 560 кг натоварване, но и в такъв екстремен момент се получава само лека деформация на стремената, но не и скъсване.

    При тренировка във фитнес залата, хората най-често получават травми, вследствие на претоварване или неправилно изпълнение на упражненията.С TRX това не може да се случи, защото човешкото тяло се натоварва само от собственото тегло. Друг важен елемент е свободата на изпълнение на тренировката и с TRX  е невъзможно да получите травми. Напротив- уреда е подходящ за физиотерапия на претърпели травми и е препоръчителен за хора, който се възстановяват от операции, катастрофи и тежки наранявания.


Фитнес Навсякъде:
    С TRX  можете да тренирате където и да е- вкъщи, сред природата, в офиса, дори и във фитнес залата. В комплекта към основния уред има стопер за врата, DVD с тренировки, учебник с програми, брошури за експлоатация и луксозна чантичка, които са комплимент към потребителите на TRX от компаниятаFitness Anywhere.С TRX са Ви нужни не повече от 30 минути на ден, за да бъдете в отлична физическа кондиция. Доказано е, че след тренировка с TRX, човек е по- работоспособен с 35 процента, по-концентриран с 70 процента и премахва стреса, натрупан от предишни натоварващи дейности. След 12-седмична тренировка със Системата, Вие ще видите видими резултати- от премахване на излишните килограми, до повишаване на мускулната маса /в зависимост от тренировъчната  програма /.

Семейството на TRX:
     Милиони хора избраха да тренират и да се развиват с тази иновативна система. В десетки държави компанията организира семинари, тренировки и обучения на трениращите и ги насърчава да подобряват физическото си ниво. TRX е предпочитан от всеки- аматьори, професионални спортисти, бизнесмени, военни, бременни и инвалиди, както и от всички, които обичат движението и спорта въобще.
Но това са само думи....TRX не се описва напълно с тях....трябва да се пробва!

TRX в България:
     Kомпанията SILNI BG LTD. и сайта www.silnibg.com  са вносители на TRX за територията на нашата страна.

Защо TRX?:
     Защото е безопасен, Защото премахва стреса, Защото Ви подобрява кондицията, Защото е компактен, Защото е евтин, Защото е здрав, Защото Ви пести пари и време, Защото има резултат, Защото е атрактивен, Защото е лесен за ползване, Защото е готин, Защото може да е твоят най-добър фитнес партньор..навсякъде!

  Станете ни Приятели:

  ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ!!!

  TRX тренажори и аксесоари са сертифицирани продукти и за територията на Република България се продават ЕДИНСТВЕНО ОТ НАС- компанията Silni Bg LTD. и сайта ни: www.silnibg.com!
  Компанията ни не носи отговорност за продукти, Незакупени от нас или нашите оторизирани Партньори!
  За повече информация, звънете на посочения телефон или пишете по електронната ни поща!
  Благодарим Ви  TRX ФИТНЕС МАНИЯ

  TRX ФИТНЕС МАНИЯ